Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının kolunda altın bilezik görmek

Rüyada arkadaşının kolunda altın bilezik görmek

Rüyada arkadaşının kolunda altın bilezik görmek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, tüm keyfinin kaçacağına, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, yüzünün de yerlere düşeceğine, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, kudret ve destek olacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının kolunda altın bilezik gördüyseniz:

  • Yardım teklifinde bulunmanız, size danışan kişilere fikir vermeniz ya da bilginizi paylaşmanız veya belli pozisyonlara gönüllü olmanız imajınızı güçlendirmenizi sağlayabilir.

Rüyada arkadaşının kolunda altın bilezik görmek sıkıntılı durumlar yaşayacağına, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, kendini dünya malları edinmeye vereceğine işaret eder.

Rüyada başka birinin kolunda altın bilezik görmek insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, ekmek bulamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın bileziği kolunda görmek ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine delalettir.

Rüyada koluna altın bilezikler takmak hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına alamet eder.

Rüyada annesinin kolunda altın bilezik görmek bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada koluna altın bilezik taktığını görmek gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada annemin kolunda altın bilezik görmek yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, kendisini mutsuz edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın bileziği koluna takmak azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments