Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudu keselemek

Rüyada vücudu keselemek

Rüyada vücudu keselemek bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, işlerinin de hal yoluna gireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vücudu keselemek gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan da zayıf değilsiniz.

Rüyada vücudu keselemek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vücudunu keselemek sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını keselemek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini keselemek iftiraya uğrayacağına, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, hoş olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada anneyi keselemek yüzünün her daim güleceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, bereket ve huzur getireceğine rivayet eder.

Rüyada ölüyü keselemek yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada hamamda birini keselemek işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, insanları kıracağına ve üzeceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının sırtını keselemek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, hayırlı günlerin geleceğine, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments