Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini içki içerken görmek

Rüyada sevdiğini içki içerken görmek

Rüyada sevdiğini içki içerken görmek isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, hedeflerine ulaşacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğini içki içerken gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde çok dikkatli davranmalısınız.

Rüyada sevdiğinin içki içtiğini görmek yeni bir ev alınacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğini içki içerken görmek kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin birinin içki içtiğini görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, lüks, konfor içinde olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişinin içki içtiğini görmek kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, manevi olarak hasar alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada içki içtiğini sanmak yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölen birinin içki içtiğini görmek üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına alamet etmektedir.

Rüyada babasının içki içtiğini görmek hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, sıkıntılarının geçeceğine, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyi içki içerken görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments