Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızını hamile duymak

Rüyada kızını hamile duymak

Rüyada kızını hamile duymak gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızını hamile duymak gördüyseniz:

  • Gereken konuşmaları yapmaktan çekinmemenz gerekiyor.

Rüyada kızını hamile duymak atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada kızının hamile olduğunu duymak kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada doktordan hamile olduğunu duymak etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine işarettir.

Rüyada hamile olduğunu duymak işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, işlerin de hafifleyeceğine, hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir başkasının hamile olduğunu duymak güvenliğinden vazgeçeceğine, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına yorulur.

Rüyada annesinin hamile olduğunu duymak kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdığının hamile olduğunu duymak deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamile kalacağını duymak hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments