Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğin hamile olduğunu duymak

Rüyada bir erkeğin hamile olduğunu duymak

Rüyada bir erkeğin hamile olduğunu duymak hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, düşüncelerini net olarak açamayacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, beklenen mirasın alınacağına, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, böylece büyük kazançlar elde edileceğine, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına delalet eder.

Rüyada bir erkeğin hamile olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Bazı konularda zayıflıklarınızın arttığını gözlemleyebileceğiniz bir aylık sürece giriyorsunuz.

Rüyada erkek çocuğa hamile olduğunu duymak yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkeğin hamile olduğunu duymak zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, sağlığına kavuşacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin hamile olduğunu duymak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile olacağını duymak bayram tadında bir ömür geçireceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasını hamile duymak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, farklı iş ortaklıklarına gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir yakınının hamile olduğunu duymak huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, sosyal hayatını da askıya alacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine inanılır.

Rüyada hamile haberi duymak epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine işarettir.

Rüyada hamile duymak işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, ekmek bulamayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments