Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile duymak

Rüyada hamile duymak

Rüyada hamile duymak patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, küslerin ve dargınların barışacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, işlerini yoluna sokacağına, sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, para ve zaman ayıracağına delalettir.

Rüyada hamile duymak gördüyseniz:

  • Uyumlu ilişkiler geliştirebilirsiniz.

Rüyada erkek çocuğa hamile olduğunu duymak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada hamile olduğunu başkasından duymak iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına işarettir.

Rüyada bir kişinin hamile olduğunu duymak aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşını hamile olduğunu duymak aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine tabir olunur.

Rüyada hamile haberi duymak neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının hamile olduğunu duymak büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine inanılır.

Rüyada başkasının hamile olduğunu duymak bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, sosyal hayatını da askıya alacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamile kaldığını duymak merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments