Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çikolata aldığını görmek

Rüyada çikolata aldığını görmek

Rüyada çikolata aldığını görmek farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, meşakkate düşeceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada çikolata aldığını gördüyseniz:

  • Geçmiş anlaşmaların veya eski hedeflerinizin üzerinden geçmeniz gerekebilir.

Rüyada çikolata satın aldığını görmek ruhsal olarak etkileneceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, kötü sözler duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinden çikolata aldığını görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin çikolata aldığını görmek bekarlar için mutlu bir karşılaşma, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada çikolata aldığını görmek sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, sevgi ve hürmet göreceğine inanılır.

Rüyada ünlü birinden çikolata almak çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına delalettir.

Rüyada çikolata yerken görmek iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada düğünde çikolata yemek uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, rahat nedir öğreneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çikolata gofret görmek ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments