Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elektronik sigara içmek

Rüyada elektronik sigara içmek

Rüyada elektronik sigara içmek yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, düşman malından yemeye, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, helal rızık elde edeceğine, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada elektronik sigara içmek gördüyseniz:

  • O kimselerin değerini anlamış olursunuz.

Rüyada elektronik sigara içmek bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada elektronik eşya aldığını görmek kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine tabir olunur.

Rüyada elektronik gitar görmek girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına işaret eder.

Rüyada elektronik gitar çalmak teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine delalet eder.

Rüyada elektronik cihaz görmek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine yorulur.

Rüyada elektronik eşya görmek gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına alamet eder.

Rüyada elektronik eşyalar görmek hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına inanılır.

Rüyada hamileyken sigara içmek şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments