Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasından hamile kalmak

Rüyada başkasından hamile kalmak

Rüyada başkasından hamile kalmak eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, mal ve mülkün telafi edileceğine, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, geleceğin güzelliklerle dolacağına, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasından hamile kalmak gördüyseniz:

  • Bazı sorunlar imajınıza zarar verebilir veya toplum içerisindeki duruşunuzu olumsuz etkileyebilir.

Rüyada hamile kaldığını görmek anne ve baba duası alınacağına, kişinin şifaya kavuşacağına, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına alamet etmektedir.

Rüyada babasız hamile kalmak kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına delalet eder.

Rüyada bir erkeğin hamile kaldığını görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, onunla üzülüp, ağlayacağına işaret eder.

Rüyada evlenmeden önce hamile kalmak iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamileyken hamile kalmak elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, işlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılandan hamile kalmak alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine tabir olunur.

Rüyada ikiz hamile kalmak o işin tüm risklerini göze alacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, rüya sahibi erkekse şansının açılacağına delalettir.

Rüyada kendini hamile kalmak üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments