Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini hamile kalmak

Rüyada kendini hamile kalmak

Rüyada kendini hamile kalmak hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, ticaret ehli kimse olacağına, işlerinin bir anda bozulacağına, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, onların önüne geçeceğine, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine yorulur.

Rüyada kendini hamile kalmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz misafirleriniz olabilir veya siz davet edilebilirsiniz.

Rüyada arkadaşının hamile kaldığını görmek sıkıntının, derdin sona ereceğine, kimseye minnet etmeyeceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına işarettir.

Rüyada hamile kalmak ve doğurmak yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine işarettir.

Rüyada bekarken hamile kalmak dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin hamile kaldığını öğrenmek hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada erkek bebeğe hamile kalmak kusurların ve günahların telafi edileceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski eşten hamile kalmak toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına delalettir.

Rüyada başkasının çocuğuna hamile kalmak işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, çeşitleneceğine, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin insandan hamile kalmak rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments