Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılandan hamile kalmak

Rüyada yılandan hamile kalmak

Rüyada yılandan hamile kalmak acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, içinin de rahat edeceğine delalettir.

Rüyada yılandan hamile kalmak gördüyseniz:

  • Yani zihinsel yönden güçlü olmanıza rağmen konuşmalarda bazı sıkıntılar çekebilirsiniz.

Rüyada yılandan hamile kalmak kar sağlayacağı işlere gireceğine, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada hamile kaldığını görmek iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına yorulur.

Rüyada başkasının çocuğuna hamile kalmak girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, amacına nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek bebeğe hamile kalmak işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinden hamile kalmak daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine delalettir.

Rüyada sevgilisinden hamile kalmak kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine delalet eder.

Rüyada ikiz bebeğe hamile kaldığını görmek problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, hayat standartlarının yüksek olacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada cinden hamile kalmak yıpranacağına, helal ekmek yiyeceğine, sağlık ve şifa bulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments