Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ikiz hamile kalmak

Rüyada ikiz hamile kalmak

Rüyada ikiz hamile kalmak eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, hak yoluna döneceğine, mallarının ve parasının bereketinin artacağına işarettir.

Rüyada ikiz hamile kalmak gördüyseniz:

  • İlerlemeye başlamadan önce kendiniz dahil çevrenizdeki herkesin niyetini açıkça kavramaya gayret etmelisiniz.

Rüyada ikiz hamile kalmak ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, de zenginliğe kavuşacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada ikiz bebeğe hamile kaldığını görmek uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına alamet eder.

Rüyada ikize hamile kalmak birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına inanılır.

Rüyada ikiz çocuğa hamile kalmak hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ikizlere hamile kalmak kazançlı işler yapacağına, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, dinden çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada ikiz bebeğe hamile kalmak kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına delalettir.

Rüyada ikiz bebeklere hamile kalmak uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ikiz gebe kalmak yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, zorlanacağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments