Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birini damat olarak görmek

Rüyada ölmüş birini damat olarak görmek

Rüyada ölmüş birini damat olarak görmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, çok başarılı işlere girileceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, gelirinin çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş birini damat olarak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler verdiğiniz görev veya sorumlulukları yerine getirmeyebilirler.

Rüyada oğlunu damatlıkla görmek eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, maddi yükümlülüklerinin artacağına, yaşamının uzun olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilisinin damatlık giydiğini görmek kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, göreceği destekten dolayı moral bulacağına işarettir.

Rüyada yaşlı damat görmek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, eşlerin ayrılacağına delalet eder.

Rüyada ölü gelin damat görmek hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine inanılır.

Rüyada kocasını damat görmek olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine delalet eder.

Rüyada beyaz damat görmek kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski damat adayını görmek herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine, korkulan bir şeyin başa geleceğine alamet eder.

Rüyada çirkin damat görmek sıkıntısından kurtulacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments