Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin hamile olduğunu söylemek

Rüyada birinin hamile olduğunu söylemek

Rüyada birinin hamile olduğunu söylemek bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, hataların düzeltileceğine, duaların Allah katında karşılığını bulacağına tabir olunur.

Rüyada birinin hamile olduğunu söylemek gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileriniz sonlanabilir veya ilişkilerde sonuç elde edilebilir.

Rüyada başkasının hamile olduğunu söylemek bolluk içinde yaşamaya, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine yorulur.

Rüyada hamile olmadığını söylemek yaptığı iş ile başarılı olacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine delalettir.

Rüyada eşinin hamile olduğunu söylemek bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına delalet eder.

Rüyada birinin hamile olduğunu söylemek kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamile olduğunu birine söylemek kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada birisine hamile olduğunu söylemek sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, rahata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yalandan hamile olduğunu söylemek aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına işarettir.

Rüyada hamile olduğunu söylemek kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments