Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile olduğunu söylemek

Rüyada hamile olduğunu söylemek

Rüyada hamile olduğunu söylemek hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, rakiplerine yenileceğine, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, arkasından iyi anılan kişi olacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada hamile olduğunu söylemek gördüyseniz:

  • Olumlu atmosfer veya gelişmeler, siz dahil etrafınızdaki herkesin kendini iyi hissetmesini sağlayabilir.

Rüyada eşine hamile olduğunu söylemek kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına rivayet eder.

Rüyada hamileyim diye yalan söylemek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, engellerden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yalandan hamile olduğunu söylemek kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına inanılır.

Rüyada hamile olduğu söylemek önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, bazı ürünlerin piyasada azalacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına işaret eder.

Rüyada hamile olmadığını söylemek sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına delalet eder.

Rüyada eşinin hamile olduğunu söylemek zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine delalet eder.

Rüyada birisine hamile olduğunu söylemek yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına işarettir.

Rüyada hamile olduğunu birine söylemek kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments