Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinle öpüşmek

Rüyada gelinle öpüşmek

Rüyada gelinle öpüşmek kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına işaret eder.

Rüyada gelinle öpüşmek gördüyseniz:

  • Anlaşmaların, belli düzenlemelerin veya maddi konuların dikkatle ele alınması gerekiyor.

Rüyada gelin olmak ve gelinlik giymek eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelini öpmek aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, ticaret hayatını ilerleteceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine işaret eder.

Rüyada gelinine sarılmak atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, tecrübe kazandıracağına, çok büyük mutluluklar duyulacağına tabir olunur.

Rüyada gelin çiçeğini atmak kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, bazı kaynakların tükeneceğine inanılır.

Rüyada gelin teli görmek zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada süslü gelin arabası görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada evden gelin çıktığını görmek çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına yorulur.

Rüyada arkadaşını gelin olduğunu görmek yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments