Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baskasina dua etmek

Rüyada baskasina dua etmek

Rüyada baskasina dua etmek sevinçli haberlere, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, ailesi ile mutlu olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine işarettir.

Rüyada baskasina dua etmek gördüyseniz:

  • Karşı cinsle ilişkelerinizde sorunlar yaşayıp maddi konularda da bazı sıkışıklığınız olabilir.

Rüyada baskasina dua etmek kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, aile hayatının sorunlarla dolacağına tabir olunur.

Rüyada evi su basmış görmek maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada basini kapali görmek aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, pek çok kişiyi idare edeceğine, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada baskasini hamile ve dogum görmek zor günlerini arkasında bırakacağına, hastaysa şifa bulacağına, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına delalet eder.

Rüyada baska bir evde olmak ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada evini su basmış görmek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine alamet eder.

Rüyada tıka basa tatlı yemek kıdem atlayacağına, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, kalbindeki kuşkulardan arınacağına işaret etmektedir.

Rüyada esim baska kadinla görmek hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, güveninin artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments