Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baska birini öpmek

Rüyada baska birini öpmek

Rüyada baska birini öpmek psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, işlerin bu yüzden epey aksayacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, malının artacağına inanılır.

Rüyada baska birini öpmek gördüyseniz:

  • Egolar çatışıyor.

Rüyada baska bir erkek öpmek kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına inanılır.

Rüyada baska birini öpmek büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada evi su basmış görmek yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada baskalarının ilişkiye girdiğini görmek çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada sevgilini baska kizla görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine, işinde zarar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada basina kina yakmak eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına tabir olunur.

Rüyada basini kapali görmek çok güzel haberler ile dönüleceğine, hayatının zorlaşacağına, rızık eksikliği yaşayacağına işaret eder.

Rüyada bas gitar görmek yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments