Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baskalarinin kavga görmek

Rüyada baskalarinin kavga görmek

Rüyada baskalarinin kavga görmek prestij sahibi olunacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük başarılara imza atacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına rivayet eder.

Rüyada baskalarinin kavga gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan kimseler sizdeki enerjiyi açıkça hissedebilirler.

Rüyada baskalarinin kavga görmek para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, başarısızlıklara düşeceğine, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada baskasina para vermek maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada baskasinin karisini görmek ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah basörtü görmek işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, çok mutlu bir hayat yaşayacağına, aile hayatının kötüye gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada evini su basmış görmek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, dostlarını da iyi seçeceğine, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada basini kapali görmek rakiplerini geride bırakacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına delalettir.

Rüyada baska biriyle opusmek aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada baska birinin öldüğünü görmek yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine, hikmetli ve asil insanlardan olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments