Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baska bir erkekle birlikte olmak

Rüyada baska bir erkekle birlikte olmak

Rüyada baska bir erkekle birlikte olmak ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada baska bir erkekle birlikte olmak gördüyseniz:

  • Mevcut hataları yakalamaya çalışmayı bırakıp, size yardım etme ihtimali olan kişileri bulmanızda fayda var.

Rüyada baska bir erkekle birlikte olmak kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine yorulur.

Rüyada baska bir erkek öpmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada baskasina makyaj yapmak tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine işaret etmektedir.

Rüyada baskasina para vermek hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, muradınıza ereceğinize işaret etmektedir.

Rüyada basörtü örtmek ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, itibar kazanacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına işarettir.

Rüyada su basmış ev görmek mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına yorulur.

Rüyada baskasina su vermek bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine yorulur.

Rüyada basini kel görmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments