Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasına ait anahtar görmek

Rüyada başkasına ait anahtar görmek

Rüyada başkasına ait anahtar görmek hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, resmi bir göreve getirileceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada başkasına ait anahtar gördüyseniz:

  • Ayın onbirine dikkat edin.Her ne yaparsanız işlerinizi planlı, programlı bir şekilde yürütmelisiniz.

Rüyada başkasına ait anahtar görmek iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasına ait altın görmek yüksek mertebeye geleceğine, rahat bir hayat sağlayacağına, sırtındaki yükten kurtulacağına delalettir.

Rüyada başkasına ait elbise giymek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine inanılır.

Rüyada başkasına ait gelinliği giymek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, gözünün yaşını sileceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada başkasına ait para görmek alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, hak yolundan ayrılacağına, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine rivayet eder.

Rüyada aids olduğunu görmek sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendine ait ev görmek sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına delalet eder.

Rüyada aids hastası görmek sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments