Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendine ait ev görmek

Rüyada kendine ait ev görmek

Rüyada kendine ait ev görmek kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, çok günah işleyeceğine inanılır.

Rüyada kendine ait ev gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda önemli bir gelişme gözükmüyor.

Rüyada başkasına ait bir ev görmek maddi anlamda rahatlık göreceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine yorulur.

Rüyada başkasına ait ev görmek sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, bir toplulukla beraber hareket edileceğine, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına delalettir.

Rüyada kendine ait ev görmek bir bebek sahibi olunacağına, rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, kendisi için isabetli adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada başkasına ait kimlik görmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasına ait gelinlik görmek ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada başkasına ait eşya görmek somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasına ait gelinliği giymek mesleğindeki verimliliğinin artacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine delalettir.

Rüyada başkasına ait anahtar görmek kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments