Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aids hastası görmek

Rüyada aids hastası görmek

Rüyada aids hastası görmek bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, hayali kurulan eve ulaşmaya, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, kıdem atlayacağına, de rahatının yerine geleceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada aids hastası gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilere duygularınızı göstermelisiniz.

Rüyada aids hastası görmek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasına ait parayı almak kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasına ait gelinliği giymek zor günlerde insanlara yardım edeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasına ait bebek görmek rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına inanılır.

Rüyada başkasına ait ev görmek eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birine ait eşyalar görmek sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, büyük bir üne sahip olunacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasına ait ayakkabıyı giymek maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasına ait kolye görmek kara ve yaslı günler geçireceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments