Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasına ait para görmek

Rüyada başkasına ait para görmek

Rüyada başkasına ait para görmek yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, eksiği kendinde bulacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasına ait para gördüyseniz:

  • İlişkilerinizin yararlarına odaklanmaktan başka yapmanız gereken işler var.

Rüyada başkasına ait bozuk para görmek çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, hoş muhabbette olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasına ait parayı almak beklenilen takdiri alacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına işarettir.

Rüyada başkasına ait para görmek uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasına ait çamaşır görmek hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına yorulur.

Rüyada başkasına ait ev görmek sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, kazancının her gün daha fazla artacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına işaret eder.

Rüyada başkasına ait yüzük görmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, hastalanacağına yorulur.

Rüyada başkasına ait erkek bebek görmek kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına tabir olunur.

Rüyada başkasına ait bebek görmek yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments