Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasına ait gelinliği giymek

Rüyada başkasına ait gelinliği giymek

Rüyada başkasına ait gelinliği giymek sorunların artacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, yanlış seçimler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasına ait gelinliği giymek gördüyseniz:

  • İlişkilerde öfkeye bağlı ani tepkilerden veya ani girişimlerden kaçınmalısınız.

Rüyada başkasına ait gelinlik giymek sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, yönetici olacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına inanılır.

Rüyada başkasına ait gelinliği giymek kazancını doğru şekilde kullanacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasına ait gelinlik görmek çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasına ait elbise giymek ekonomik durumunun düzeleceğine, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasına ait ayakkabıyı giymek ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasına ait kolye görmek yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, çok rahat bir döneme girileceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasına ait elbise görmek keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasına ait bebek görmek nefsine yenileceğine, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments