Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasına ait altın görmek

Rüyada başkasına ait altın görmek

Rüyada başkasına ait altın görmek işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, ayağa kalkacağına, ağır günler geçireceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine işaret eder.

Rüyada başkasına ait altın gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumaya çalışmalısınız.

Rüyada başkasına ait altın görmek tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasına ait alyans görmek tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, rüyayı gören kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasına ait ayakkabıyı giymek ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasına ait elbise giymek gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına delalet eder.

Rüyada kendine ait bebek görmek üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasına ait gelinliği giymek büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada başkasına ait nüfus cüzdanı görmek aydınlanacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasına ait diş görmek dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments