Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aids olduğunu görmek

Rüyada aids olduğunu görmek

Rüyada aids olduğunu görmek para sahibi olacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada aids olduğunu gördüyseniz:

  • Aslında biraz da kendinize güven eksikliğiniz var.

Rüyada başkasına ait ayakkabı görmek huzur getirecek birinin çıkacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, ün sahibi birisi olunacağına rivayet eder.

Rüyada başkasına ait saç görmek işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasına ait bozuk para görmek zorluklarının biteceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına inanılır.

Rüyada başkasına ait araba görmek keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş birine ait eşyalar görmek insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına rivayet eder.

Rüyada başkasına ait ev görmek tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasına ait anahtar görmek hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, mallarının artacağına tabir olunur.

Rüyada başkasına ait elbise görmek ona dört elle gönülden bağlanacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, hayırlı haberler alınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments