Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnak kesip atmak

Rüyada tırnak kesip atmak

Rüyada tırnak kesip atmak kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, büyük sorunlar yaşanacağına, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada tırnak kesip atmak gördüyseniz:

  • Romantik planlar kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada tırnak kesip atmak sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayak tırnaklarının kesildiğini görmek sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, lüks içinde olacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada tırnağın kesildiğini görmek üzerindeki yükten kurtulacağına, önemli atılımlar yapacağına, evlatlarından hayır bulacağına rivayet eder.

Rüyada tırnakları kesilmek alkış alacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkası tarafından tırnağı kesilmek ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına delalettir.

Rüyada ayak tırnağının kesildiğini görmek yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tırnağının kesildiğini görmek bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, ahiret inancına göre yaşanacağına alamet eder.

Rüyada tırnak atmak çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments