Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnağının kesildiğini görmek

Rüyada tırnağının kesildiğini görmek

Rüyada tırnağının kesildiğini görmek gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, hayırlı işlere girişileceğine, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tırnağının kesildiğini gördüyseniz:

  • Yaklaşımınız, sonuçları etkileyen yegane şey olabilir.

Rüyada tırnakları kesilmek kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkası tarafından tırnağı kesilmek insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine işarettir.

Rüyada tırnağının kesildiğini görmek kolaylığa kavuşacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tırnak kesip atmak ele geçen kazancın artacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada ayak tırnaklarının kesildiğini görmek işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, planların aksayacağına alamet eder.

Rüyada ayak tırnağının kesildiğini görmek ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine işarettir.

Rüyada tırnağın kesildiğini görmek çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine işaret eder.

Rüyada yemekte tırnak görmek kazanca kavuşacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments