Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çekilmiş fotoğraf görmek

Rüyada çekilmiş fotoğraf görmek

Rüyada çekilmiş fotoğraf görmek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, sıkıntılarını arkasında bırakacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine delalettir.

Rüyada çekilmiş fotoğraf gördüyseniz:

  • Geleceğinizi dikkatle ele alarak mevcut ilişkileriniz hakkında kararlar alabilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyle fotoğraf çekilmek hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına delalet eder.

Rüyada ölüyle fotoğraf çekilmek sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine tabir olunur.

Rüyada fotoğrafı çekilmek kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşlarla fotoğraf çekilmek sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının fotoğraf çekildiğini görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi fotoğrafının çekildiğini görmek dürüst bir şekilde yaşayacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, dileklerinin kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada fotoğraf çekilmek para ve zaman ayıracağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fotoğraf çekildiğini görmek daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments