Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka bir erkeğin elini tutmak

Rüyada başka bir erkeğin elini tutmak

Rüyada başka bir erkeğin elini tutmak iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, işlerin günden güne artacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı işarettir.

Rüyada başka bir erkeğin elini tutmak gördüyseniz:

  • Anlayışlı olmamanız veya çabuk sinirlenmeniz durumunda kaybeden taraf olabilirsiniz.

Rüyada başka bir erkeğin elini tutmak çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, daha sonra işlerin açılacağına, düşmanından uzak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka birinin elini tutmak fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına delalet eder.

Rüyada genç bir erkeğin elini tutmak büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına rivayet eder.

Rüyada erkek çocuğun elini tutmak kimseye el açmadan yaşayacağına, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına delalet eder.

Rüyada erkek elini tutmak kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına işarettir.

Rüyada yabancı erkek elini tutmak sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına işarettir.

Rüyada hoşlandığı erkeğin elini tutmak aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek çocuğu elini tutmak dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, yeni mallara kavuşacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments