Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin elinde yüzük görmek

Rüyada başka birinin elinde yüzük görmek

Rüyada başka birinin elinde yüzük görmek sorunların üstüste geleceğine, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına, kalp kıracağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine tabir olunur.

Rüyada başka birinin elinde yüzük gördüyseniz:

  • Doğru şeyleri yapmaya çalışırken yeni sorumluluklar üstlenebilirsiniz.

Rüyada başka birinin elinde yüzük görmek çok hayırlı şeylere, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada başka birinin yüzüğünü takmak hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine işarettir.

Rüyada başka birinin parmağında yüzük görmek eline çok büyük kazanç geçeceğine, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, üzüntülerinin biteceğine işaret eder.

Rüyada başka birine yüzük takmak çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başka birinin yüzük taktığını görmek girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada başka birinin altın yüzük taktığını görmek çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, yeni bir başlangıç yapmaya, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada başkasinin parmağımda yüzük görmek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada başka birinin elinde bıçak görmek isteklerine kavuşacağına, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments