Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkalarının dövüştüğünü görmek

Rüyada başkalarının dövüştüğünü görmek

Rüyada başkalarının dövüştüğünü görmek sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, kazancının ve canın güvence altında olacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşam tecrübesi edineceğine, başarısızlığa düşüleceğine, sıkıntılı bir döneme gireceğine, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine işarettir.

Rüyada başkalarının dövüştüğünü gördüyseniz:

  • İhmal edildiğini düşünen bir yakınınızla duygusal problemler yaşayabilirsiniz.

Rüyada başkalarının dövüştüğünü görmek çok önemli noktalara geleceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine işarettir.

Rüyada horoz dövüşü görmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, o kapıyı kapatacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin dövüştüğünü görmek hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına delalettir.

Rüyada kılıç dövüşü yapmak unutulan bir sorunun başa bela olacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada ineklerin dövüştüğünü görmek buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada biriyle dövüştüğünü görmek şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dövüş görmek zor durumların tatlıya bağlanacağına, tüm gözleri üzerinde toplayacağına, işiyle nam salacağına delalet etmektedir.

Rüyada dövüşçü olmak çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, kendisine ev alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments