Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dövüş görmek

Rüyada dövüş görmek

Rüyada dövüş görmek tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada dövüş gördüyseniz:

  • Dost çevrenizle bir arada bulunabilir, yalnızsanız karşı cinsten çekici kimselerle tanışabilirsiniz.

Rüyada dövüş edenleri görmek içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada at dövüşü görmek bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine rivayet eder.

Rüyada köpek dövüşü görmek iyi ruh halinin bozulacağına, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kavga dövüş etmek eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, helal rızık elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kılıçla dövüştüğünü görmek rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine alamet etmektedir.

Rüyada boğa dövüşü görmek etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, problemlerle baş etmekte zorlanacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dövüş ettiğini görmek saygınlık göreceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada öküz dövüşü görmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, yüksek bir makama geleceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments