Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını teselli etmek

Rüyada arkadaşını teselli etmek

Rüyada arkadaşını teselli etmek öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, nefsine yenileceğine, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşını teselli etmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bazı kişileri olayları sizin gözünüzle görmeleri için ikna etmeniz zor olsa da başarabilirsiniz.

Rüyada arkadaşı teselli etmek kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına alamet eder.

Rüyada ağlayan arkadaşını teselli etmek borcunu ödeyeceğine, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına yorulur.

Rüyada arkadaşını teselli etmek çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına yorulur.

Rüyada teselli görmek ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, kendi çok iyi hissedeceğine delalettir.

Rüyada üzgün birini teselli etmek sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağlayanı teselli etmek kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, bol bol moral depolanacağına, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada teselli vermek mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada teselli edildiğini görmek evdeki nimetin çoğalacağına, imkânlarını kaybedeceğine, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments