Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka ülkelerin parasını görmek

Rüyada başka ülkelerin parasını görmek

Rüyada başka ülkelerin parasını görmek yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada başka ülkelerin parasını gördüyseniz:

  • Dayanılması zor fırsatlar zorlu da olsa müdahalenizi gerektiriyor.

Rüyada başka ülkelerin parasını görmek hayır getirecek noktalara gelineceğine, sıkıntılardan kurtulmaya, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine delalettir.

Rüyada başka bir ülkeye gittiğini görmek hayal kırıklığına, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, mutluluğunun artacağına delalettir.

Rüyada başka ülkede yaşamak kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, kendisine gelemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada başka ülkede olmak ticaretinin ilerleyeceğine, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına inanılır.

Rüyada başka bir ülkeye taşınmak kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, kendini toparlayamayacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına rivayet eder.

Rüyada başka bi ülkeye gitmek ailesini utandırmayacağına, karşılığını bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka ülkeye gitmek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine işarettir.

Rüyada başka bir ülkeye kaçmak elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments