Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka ülkede yaşadığını görmek

Rüyada başka ülkede yaşadığını görmek

Rüyada başka ülkede yaşadığını görmek güvenli ve mutluluk dolu seyahate, kendine olan güvenin tazeleneceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, aile içinden birinin gurbete çıkmasına, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada başka ülkede yaşadığını gördüyseniz:

  • Durma noktasına gelen iş veya projeler bir an da kımıldamaya başlayabilir.

Rüyada başka ülkede yaşamak düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, kısmetin ve başarının engelleneceğine rivayet eder.

Rüyada başka ülkede yaşadığını görmek hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine delalettir.

Rüyada yabancı ülkede yaşadığını görmek kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada yabancı ülkede yaşamak neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir başka ülkeye gitmek kazancının günden güne artacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka ülkelere gitmek bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına işarettir.

Rüyada başka bi ülkeye gitmek elde edilen nasibin artacağına, rahata erileceğine, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına işaret eder.

Rüyada başka ülkede gezmek bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments