Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka ülkede gezmek

Rüyada başka ülkede gezmek

Rüyada başka ülkede gezmek maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine tabir olunur.

Rüyada başka ülkede gezmek gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız durumlarda söz vermeniz bütçenizi aşmanıza veya fazlasıyla yorulabilirsiniz.

Rüyada başka ülkeleri gezmek karanlıkların aydınlanacağına, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada başka ülkede gezmek sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine rivayet eder.

Rüyada başka bir ülkede gezmek tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yabancı ülkede gezmek teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, şansının yaver gideceğine yorulur.

Rüyada yabancı bir ülkede gezmek yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka bir ülkeye gittiğini görmek aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka ülkede yaşadığını görmek lüksünün ve konforunun da baki olacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada başka bir ülkeyi görmek elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, çok iyi işler ortaya konacağına, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments