Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı ülkede yaşadığını görmek

Rüyada yabancı ülkede yaşadığını görmek

Rüyada yabancı ülkede yaşadığını görmek sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, kişinin evlatlarının artacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına tabir olunur.

Rüyada yabancı ülkede yaşadığını gördüyseniz:

  • Yeni veya az tanıdığınız kişilere kendinizle ilgili fazla bilgi vermemenizde fayda var.

Rüyada yabancı ülkede yaşamak yeniliklerin peşi sıra geleceğine, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına tabir olunur.

Rüyada yabancı ülkede yaşadığını görmek masraflarının azalacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, neşesini kaybedeceğine işarettir.

Rüyada başka ülkede yaşamak eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına rivayet eder.

Rüyada başka ülkede yaşadığını görmek helal kazanca sahip olunacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına delalettir.

Rüyada yabancı bir ülkede gezmek işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, çok istediği bir şeye sahip olacağına, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada yabancı ülke görmek ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, kederlerinin son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yabancı ülkenin başbakanını görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, umutsuzluklarını geride bırakacağına delalettir.

Rüyada yabancı ülke askeri görmek bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments