Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir başka ülkeye gitmek

Rüyada bir başka ülkeye gitmek

Rüyada bir başka ülkeye gitmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, çok kötü günler geçireceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, çok farklı bir kişi olacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, geçmişini arkada bırakacağına, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına inanılır.

Rüyada bir başka ülkeye gitmek gördüyseniz:

  • Birçok konuda, arkadaşlarınızdan destek görmeniz mümkündür.

Rüyada başka ülkelere gitmek iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, hüsrana uğrayacağına, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına delalettir.

Rüyada başka ülkeye gitmek hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, oldukça kazançlı işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada başka bi ülkeye gitmek rüya sahibinin şansının açılacağına, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada uçakla başka ülkeye gitmek sorun yaratan olayların yakında biteceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına delalettir.

Rüyada başka ülkeye tatile gitmek sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına rivayet eder.

Rüyada bir başka ülkeye gitmek sıkıntı ve zahmet çekileceğine, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, çok mutlu edeceğine alamet eder.

Rüyada uçakla başka bir ülkeye gitmek aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başka bir ülkeye gitmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments