Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı ülkede yaşamak

Rüyada yabancı ülkede yaşamak

Rüyada yabancı ülkede yaşamak sağlığının yerinde kalacağına, sıkıntılı günler geçireceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yabancı ülkede yaşamak gördüyseniz:

  • Belli konularda size katkı veya katılımda bulunmak isteyen kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yabancı ülkede yaşamak tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, güzel gelişmeler yaşanacağına, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına inanılır.

Rüyada yabancı ülkede yaşadığını görmek iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına delalettir.

Rüyada başka ülkede yaşadığını görmek işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına alamet eder.

Rüyada başka ülkede yaşamak bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, sorunların günden güne artacağına işaret eder.

Rüyada yabancı ülke gitmek tövbe edip hak yolunu seçeceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yabancı ülkede çalışmak ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, kazaya ve belaya yakın olacağına, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yabancı ülke görmek tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, dünyasının iyileşmesine delalet eder.

Rüyada yabancı ülke askeri görmek yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, yağmur yağmamasına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments