Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini başka adamla görmek

Rüyada eşini başka adamla görmek

Rüyada eşini başka adamla görmek işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına delalet eder.

Rüyada eşini başka adamla gördüyseniz:

  • Öfkenizi veya duygularınızı açıkça göstermeniz durumunda askıda kalmış maddi veya sağlıkla ilgili problemler daha da kötüleşebilir.

Rüyada eşini başka adamla görmek çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine tabir olunur.

Rüyada başka adam görmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka bir adam görmek kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, kazancın gittikçe azalacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada başka bir adamla öpüşmek işlerin büyük kazanç getireceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına delalet etmektedir.

Rüyada karısını başka adamla görmek eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada başka adamla evlenmek atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, zor günlerden geçeceğine, kısmet alacağına inanılır.

Rüyada başka adamla öpüşmek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına alamet eder.

Rüyada başka bir adamla evlenmek neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, zor zamanlar yaşanacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments