Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin zina yaptığını görmek

Rüyada başka birinin zina yaptığını görmek

Rüyada başka birinin zina yaptığını görmek strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, işinde çok ilerleyeceğine, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, hayırlı bir işe başlayacağına, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine işaret eder.

Rüyada başka birinin zina yaptığını gördüyseniz:

  • çekingen tarafınızı geri plana yollamalısınız.

Rüyada başka birinin zina yaptığını görmek arzularına kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızıyla zina yapmak menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına tabir olunur.

Rüyada zina etmek kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına inanılır.

Rüyada babayla zina yapmak parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına tabir olunur.

Rüyada yakınıyla zina yapmak sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, iftiraya maruz kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kardeşinle zina yapmak kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına alamet etmektedir.

Rüyada annenin zina yaptığını görmek kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek erkeğe zina yapmak anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments