Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babayla zina yapmak

Rüyada babayla zina yapmak

Rüyada babayla zina yapmak aksi takdirde çok üzüleceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada babayla zina yapmak gördüyseniz:

  • Herşeyden önce gereksiz harcamalara meyillisiniz.

Rüyada babayla zina yapmak kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada babasının zina yaptığını görmek çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada babayla zina etmek aşama göstermeyeceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına yorulmaktadır.

Rüyada babasıyla zina yaptığını görmek sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına yorulur.

Rüyada babasını zina yaparken görmek şansının hep açık olacağına, mutlu olacağına ve güleceğine, hayatından razı geleceğine yorulur.

Rüyada evli kadınla zina yapmak sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek zina yapmak faydalı şeyler yapacağına, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada kardeşinle zina yapmak iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, zor günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments