Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızıyla zina yapmak

Rüyada kızıyla zina yapmak

Rüyada kızıyla zina yapmak herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, üçüncü gözünün açılacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına alamet eder.

Rüyada kızıyla zina yapmak gördüyseniz:

  • Üzerinde mutabakat sağlanmış konuların ya da anlaşmaların üzerinden geçilmesi gerekiyor olabilir.

Rüyada kızıyla zina yapmak sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızını zina yaparken görmek sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, kişinin maddi zarara uğrayacağına, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine inanılır.

Rüyada kızıyla zina etmek horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, her şeyin yolunda gideceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada kızının zina yaptığını görmek çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına işaret eder.

Rüyada babayla zina yapmak işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada annesiyle zina yapmak bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, arkadaştan görülecek faydaya, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada erkekle zina yapmak ferahlığa çıkacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada camide zina yapmak zenginleşeceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments