Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakınıyla zina yapmak

Rüyada yakınıyla zina yapmak

Rüyada yakınıyla zina yapmak maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, özlem gidereceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, büyük borçlar alınacağına delalettir.

Rüyada yakınıyla zina yapmak gördüyseniz:

  • Kendi kendinizi etkilemekten vazgeçmelisiniz.

Rüyada yakınıyla zina yapmak heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Rüyada yakınıyla zina etmek zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada kardeşinle zina yapmak kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, uykusuz ve halsiz düşeceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyle zina yapmak yepyeni biri haline geleceğine, canının sıkılacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zorla zina yapmak kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir erkekle zina yapmak hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, makam ve rütbe edineceğine yorulur.

Rüyada kadınla zina yapmak çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, planlı ve programlı davranacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasıyla zina yapmak özgüveninin yerine geleceğine, kafasının rahat olacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments