Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek erkeğe zina yapmak

Rüyada erkek erkeğe zina yapmak

Rüyada erkek erkeğe zina yapmak dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, zahmete ve meşakkate düşeceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada erkek erkeğe zina yapmak gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler verilebilir.

Rüyada erkek kardeşle zina yapmak onunla yeniden kavuşacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek zina yapmak uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına tabir olunur.

Rüyada erkek erkekle zina yapmak uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına inanılır.

Rüyada bir erkekle zina yapmak hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada erkek erkeğe zina yapmak güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, maddi olarak zor bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada erkekle zina yapmak hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada erkek kardeşiyle zina yapmak uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, moral bulacağına tabir olunur.

Rüyada zorla zina yapmak fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments