Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zina etmek

Rüyada zina etmek

Rüyada zina etmek yükseleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, kısmetinin kapanacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına delalettir.

Rüyada zina etmek gördüyseniz:

  • Kısa bir yolculuk, bir tanıdığı ziyaret ya da alışılmadık yerlere gitmek yıla yeni bir başlangıç yapmanıza yardım edebilir.

Rüyada iki erkeğin zina yaptığını görmek çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına delalet eder.

Rüyada kocanın zina yaptığını görmek projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada zina görmek kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, işlerinin çoğalacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine işaret eder.

Rüyada zina yapıldığını görmek daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, malını ve canını emniyete alacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin zina yaptığını görmek üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine alamet eder.

Rüyada birinin zina ettiğini görmek psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle zina yapmak elinin bolluk göreceğine, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada annesinin zina ettiğini görmek elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments