Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşinle zina yapmak

Rüyada kardeşinle zina yapmak

Rüyada kardeşinle zina yapmak konferans ve seminerlere katılacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kardeşinle zina yapmak gördüyseniz:

  • Geçmişi bir kenara bırakıp, kendi yolunuzda devam etme kararı alabilirsiniz.

Rüyada kardeşiyle zina yapmak çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine delalet eder.

Rüyada kardeşinle zina yapmak kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına inanılır.

Rüyada erkek kardeşiyle zina yapmak bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine alamet eder.

Rüyada erkek kardeşle zina yapmak çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına işaret eder.

Rüyada kardeşle zina etmek yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına alamet eder.

Rüyada kardeşiyle zina yaptığını görmek eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına alamet etmektedir.

Rüyada kardeşini zina yaparken görmek yanlış işlere girileceğine, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine yorulur.

Rüyada kardeşiyle zina etmek inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments