Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birini sakallı görmek

Rüyada başka birini sakallı görmek

Rüyada başka birini sakallı görmek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, yeni bir eve sahip olacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka birini sakallı gördüyseniz:

  • Sizi kötü göstermeye çalışan ya da sizinle yarışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada başka birini sakal görmek kazancını katbekat arttıracağına, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına işarettir.

Rüyada başka birini sakallı görmek ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, evlatların hayırsız çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka bir kadını sakal görmek alim ve bilge insan olacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine işarettir.

Rüyada başka birinin sakalını kesmek imza ve söz yetkisi edineceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sakallı birinin elini öpmek yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah beyaz sakal görmek işinde geniş yetkilerle donatılacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada sakallı bayan görmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşini sakal traşı yapmak duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments